Sortowanie
Źródło opisu
Biblioteka Publiczna w Ostrowie Wielkopolskim
(2)
Forma i typ
Książki
(2)
Dostępność
dostępne
(1)
nieokreślona
(1)
Placówka
Biblioteka Główna Wypożyczalnia
(2)
Autor
Balejko Jerzy
(1)
Barłowska Joanna
(1)
Kołakowski Edward
(1)
Litwińczuk Zygmunt
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(2)
Kraj wydania
Polska
(2)
Język
polski
(2)
Temat
Żywność
(2)
Mięso wędzone
(1)
Ryby wędzona
(1)
Sery wędzone
(1)
Surowce zwierzęce
(1)
Wędzenie mięsa
(1)
Dziedzina i ujęcie
Kulinaria
(1)
2 wyniki Filtruj
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Biblioteka Główna Wypożyczalnia
Informacja o dostępności u bibliotekarza: sygn. 66/69 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Biblioteka Główna Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 66/69 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej